Standaard All-in

De vakantie is een feit en je staat waarschijnlijk nu al te popelen tot je er bent. Genieten van de zon, schitterende panorama’s en oogverblindende bezienswaardigheden. Het klinkt als een droom die uitkomt. Zon, zee en strand wachten op jou bezoek. Om nou echt het maximale uit uw vakantie te halen is een huurauto alles behalve een overbodige luxe. Zo hoef je jezelf niet te beperken tot een badplaats, strand, of chalet in de bergen, maar smul je van het vrije gevoel van gaan en staan waar je maar wilt. Geen bestemming is buiten bereik!

Alle nodige verzekeringen zijn hierbij inbegrepen. Daar bovenop dekken zij je nog beter in met een extra WA van € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen hierbinnen. Het eigen risico wordt ten allen tijde terugbetaald. Garantie voor een zorgeloze vakantie!

Alle verzekeringen die je nodig hebt zijn inbegrepen in de huurprijs. Daar bovenop dekken wij met een extra WA van € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen binnen de verzekering. Je eigen risico wordt ten allen tijde terugbetaald. Hiermee heb je de garantie om een geweldige vakantie te beleven.

Diefstal verzekering

Wanneer je terug komt bij uw auto na een gezellig avondje uit is het erg vervelend als je diefstal van de auto constateert. De diefstalverzekering (TP) verzekerd je tegen diefstal van de huurauto. Spullen die in de auto liggen zijn niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. De verzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

Terugbetaling eigen risico

Zijn er naast jezelf meerdere personen die achter het stuur willen, dan mag dat in vrijwel alle landen. Soms vragen verhuurbedrijven daar een kleine toeslag voor, maar in het all-in ‘AD’ pakket krijg je deze bijkomstigheid voor niets. Het enige wat wij vragen is een ondertekening van het huurcontract voor zowel de hoofdbestuurder, als de bestuurders in spe. Zo weten we in ieder geval dat het gezelschap en jezelf volledig verzekerd zijn.

WA-Dekking van €7,5 miljoen

Al onze huurauto’s komen met een all inclusief service die alle nodige verzekeringen bevat. De verzekeringen dekken alles van glas tot bodemschade. Uit onze ervaring is gebleken dat verhuurders je toch vaak nog een verzekering proberen aan te smeren dus let goed op. Je moet ook aandachtig zijn tijdens het tekenen van een huurcontract of je geen extra diensten aanbiedt.

Onze service

24/7 Nederlandstalig noodnummer

Mallorca autohuur is 24/7 bereikbaar. Je kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

Schadeverzekering (CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen met terugbetaling van het eigen risico.

Ongelimiteerde kilometers

Je hoeft je geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat je maakt. Bij ons krijg je een ongelimiteerd aantal kilometers.

Heb je nog vragen?