Express service

Snel uw vliegtuig uit en meteen de huurauto in zonder wachtrij. Wie wil dat nou niet? Daarom raden wij onze Jouw autohuur express service aan. Naast de standaard all-in voordelen krijg je er met dit pakket nog een groot voordeel bij. Je kunt uw auto extra snel ophalen bij de verhuurder.
Vooral in het hoogseizoen zou je dat erg veel tijd kunnen besparen. Klinkt dat niet als een perfect begin van de vakantie?

Extra wensen zijn in een handomdraai geregeld

Met een all-in huurauto van Mallorca Autohuur geniet je van gemakkelijk van A naar B rijden en doe je dit wanneer het je uitkomt. Je hoeft geen rekening te houden met de vaste tijden van het openbaar vervoer, of voor dageraad op te staan om een georganiseerd uitstapje te beleven. Je vertrekt wanneer je daar aan toe bent. Naast de voordelen van een huurauto op de oprit, biedt Mallorca Autohuur de mogelijkheid om de auto aan te passen zodat hij volledig naar wens is. Zo kun je optimaal genieten, zoals wij vinden dat het hoort!

Rijden er meerdere bestuurders mee?

Zijn er naast jezelf meerdere personen die achter het stuur willen, dan mag dat in vrijwel alle landen. Soms vragen verhuurbedrijven daar een kleine toeslag voor, maar in het all-in ‘AD’ pakket krijg je deze bijkomstigheid voor niets. Het enige wat wij vragen is een ondertekening van het huurcontract voor zowel de hoofdbestuurder, als de bestuurders in spe. Zo weten we in ieder geval dat het gezelschap en jij zelf volledig verzekerd zijn.

Een kleine passagier?

Baby’s tot peuters zitten comfortabel bij Sunny Cars. Tegen een kleine toeslag voorzien zij een auto van een babyzitje, een kinderstoel, of een booster. De maten zijn al vanaf de baby’s eerste maanden te verkrijgen. Deze is vooraf te reserveren, tijdens het boeken.

Onze service

24/7 Nederlandstalig noodnummer

Mallorca autohuur is 24/7 bereikbaar. Je kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

Schadeverzekering (CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen met terugbetaling van eigen risico.

Ongelimiteerde kilometers

Je hoeft je geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat je maakt. Bij ons krijg je een ongelimiteerd aantal kilometers.

Heb je nog vragen?