verken Capdepera zorgeloos met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Capdepera

Ga je in de zomermaanden naar Mallorca en zou je graag gebruik willen maken van een huurauto, dan is Auto Huren Capdepera het juiste adres voor je. Hier huur je een auto met all-inclusive verzekeringen, dus zonder zorgen over je Eigen Risico. 

Vaak bestaan hier een hoop misverstanden over en bij veel autoverhuurders wordt zulk een verzekering vaak toch nog extra belast op je creditcard, terwijl je denkt het in Nederland al goed geregeld te hebben. 

Dus kijk snel op onze website en boek je huurauto. Ze zijn er in alle soorten en maten en afhankelijk van de grootte betaal je een prijs die alleszins redelijk is. Inclusief alle benodigde verzekeringen die schade dekken aan ramen, dak, banden en bodem van de huurauto.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Huur via de auto-expert in Mallorca

Kom voor een goed geregelde Auto Huren Can Pastilla naar onze website en regel snel en veilig online je huurauto. Geen verrassingen door addertjes onder het gras, maar een duidelijk contract en een duidelijke prijsafspraak. Ontdek het mooie Mallorca per huurauto en rijd naar de mooiste en gezelligste badplaatsen om te genieten van de typisch Spaanse tapas en paella.

Onze service

totale controle
Contactpunt

Wij van Mallorca Autohuur zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

snelheids poke gehuurde auto
Partners

Wij van Mallorca Autohuur zijn partners van Sunny Cars die werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking bent jij altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

vrolijk onderweg
Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij mag rijden.

Huur een auto in Capdepera

Met een onbeperkt aantal kilometers kun je optimaal genieten en het hele eiland rond rijden om de vele bezienswaardigheden die Mallorca heeft te kunnen gaan bezichtigen. 

Zit je iets verder het binnenland in met je vakantiewoning en wil je een dagje naar het strand, dan is het wellicht ook handig om een auto te hebben. Koelbox erin, je luchtbedje en zonnebrand en rijden maar. Daarom Auto Huren Capdepera.

Mallorca heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van cultuur en op bepaalde plaatsen zijn er leuke markten waar je van alles kunt kopen. Zit je niet in de buurt en wil je niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? Dan kun je een auto boeken bij Auto Huren Capdepera. 

Ook handig om je boodschappen mee te doen. Met de hoge temperaturen in de zomer wil je zo snel mogelijk terug zijn met je vleeswaren e.d., dus eigen vervoer is dan wel zo handig.

Direct jouw reis hervatten

Met onze service zorgen we ervoor dat je je auto meteen kunt ophalen van de luchthaven.

Geen lange wachtrijen

Met je eigen huurauto hoef je niet meer te wachten op een taxi, je kunt het gebied zelf ontdekken wanneer je maar wilt!

Shuttle-service

Wij bieden de mogelijkheid om met de bus rechtstreeks van het vliegveld naar jouw verhuurder gebracht te worden.

Bezienswaardigheden

Met een eigen huurauto kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt!

Heb je nog vragen?