verken Palma de Mallorca zorgeloos met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Palma de Mallorca

Een auto huren is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Maar voor wie er eentje wil huren om mobieler te zijn op een prachtig eiland, wat je zeker moet gaan verkennen, is het aan te raden ons, Auto Huren Palma de Mallorca, in te seinen. 

Wij gaan dan aan de slag om een auto te zoeken die aan Uw wensen voldoet. Een 3-deurs, 5-deurs, station of 4 wheel drive, je geeft het aan en we gaan het regelen of je regelt het zelf online. De all-inclusive verzekering geeft je de zekerheid van een perfecte dekking, inclusief de afkoop van het eigen risico, waarover vaak onduidelijkheden bestaan bij het afhalen van de auto op het afhaaladres.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Huur via de auto-expert in Mallorca

Om het maximale uit je vakantie te halen is het aan te raden een auto te huren bij Auto Huren Palma de Mallorca. Je komt zo op meer plaatsen dan met het openbaar vervoer en ziet alle mooie dingen op het feest eiland Mallorca. Ook met kinderen is het ideaal om een auto ter beschikking te hebben. Er zijn diverse stranden op Mallorca waar je met de kids naar toe kunt rijden. Bel, mail of boek online de door jou gewenste auto.

Onze service

totale controle
Contactpunt

Wij van Mallorca Autohuur zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen u en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

snelheids poke gehuurde auto
Partners

Wij van Mallorca Autohuur zijn partners van Sunny Cars die werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking bent u altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

vrolijk onderweg
Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij mag rijden.

Huur een auto in Palma de Mallorca

De katherdraal La Seu in Palmca de Mallorca aan de Noordkant van Mallorca is een prachtig gebouw dat je moet hebben gezien. Het bijzondere aan de kathedraal is zijn reflectie die vroeger te zien was in de Middellandse zee en tegenwoordig in de vijver van het Parc de la Mar. Een bezoek aan de Kathedraal La Seu kan gezien worden als het hoogtepunt van een bezoek aan Palma de Mallorca.

De gemiddelde temperatuur in juli is op Palmca de Mallorca 29°C. In deze plaats komen veel gezinnen met kinderen en oudere stellen. Je kunt hier heel veel watersporten beoefenen en er zijn gezellige visrestaurantjes. 

Er zijn twee hotels die in de rotsen zijn gebouwd boven Puerto de Palma de Mallorca en deze zijn uniek op Mallorca . Er is nog veel meer te zien op het mooie eiland Mallorca dus daarom een aanrader voor je: kom je auto huren bij Auto Huur Mallorca. Een tijdige reservering is wenselijk.

View of Palma de Mallorca with Cathedral Santa Maria

Direct jouw reis hervatten

Met onze service zorgen we ervoor dat je je auto meteen kunt ophalen van de luchthaven.

Geen lange wachtrijen

Met je eigen huurauto hoef je niet meer te wachten op een taxi, je kunt het gebied zelf ontdekken wanneer je maar wilt!

Shuttle-service

Wij bieden de mogelijkheid om met de bus rechtstreeks van het vliegveld naar jouw verhuurder gebracht te worden.

Bezienswaardigheden

Met een eigen huurauto kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt!

Heb je nog vragen?